donderdag 28 januari 2010

On-line cropOp het SA-forum was er afgelopen maandag een on-line crop. Je kon kiezen uit een kaartje of een LO. Ik heb een kaartje gelift van een voorbeeld, dat door Xan was geplaatst.
Op het originele kaartje zat een ingekleurde magnolia, maar aangezien dat nog steeds niet helemaal mijn ding is, heb ik een nostalgisch plaatje gebruikt.
Bedankt weer voor het kijken.

zondag 24 januari 2010

eindelijk weer eens een lay-out gemaakt.

Ik heb eindelijk weer eens een lay-out gemaakt, dat was wel heel lang geleden.
Het waren de laatste tijd voornamelijk kaartjes en andere, kleine projectjes maar de grote lay-outs van 30 x 30 waren een beetje op de achtergrond geraakt.
Vandaag ben ik maar weer eens aan de slag gegaan met een sketch, op het SA-forum was het weer sketchy sunday, er werd een sketch geplaatst en deze kon je naar eigen inzicht invullen. Ik heb een oude foto van mijn vader opgezocht en deze op canvas geprint, dat was in eerste instantie niet zo'n succes met de inkt bleef afgeven.
Ik heb tenslotte toch maar gebruikt, een beetje viezig hoort tenslotte bij zo'n oude foto, niet waar?

zondag 17 januari 2010

Even iets heel anders............
Dit weekend heb ik even iets heel anders gedaan dan kaartjes maken, hoewel het natuurlijk best een beetje op elkaar lijkt.........
Ik heb deze hartjes gemaakt, de ondergrond is van hout, wit geschilderd en daarna beplakt met papier, kant, roostjes etc. (net zoals bij kaartjes eigenlijk.......)
Ik vind ze zelf erg leuk geworden en ik kan je verzekeren dat het niet bij deze twee zal blijven.

zaterdag 16 januari 2010

2x double dutchOp het blog van double dutch stond een sketch waarvan ik deze twee uitwerkingen heb gemaakt. Eentje met een winterse foto en een verhuiskaartje. Zo zie je dat je met 1 sketch toch 2 heel verschillende kaartjes kunt maken.

dinsdag 12 januari 2010

card patterns


Na een vakantie van enkele weken is op het blog van CP weer elke week een sketch te vinden. Ik vind het heerlijk om kaartjes te maken n.a.v. een sketch, heb je toch een beetje 'houvast'. Voor deze kaart heb ik mijn superleuke papierblok van Tilda weer tevoorschijn gehaald, ik blijf ze leuk vinden, vooral deze kleurtjes!
Weer bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

dinsdag 5 januari 2010

Een heel gelukkig 2010


Ik wil iedereen een heel gelukkig, gezond en creatief 2010 wensen!