woensdag 22 juni 2011

Kijkkastje

Dit projectje heb ik jullie nog niet eerder laten zien, maar
een paar weken geleden heb ik bij doe@ding een hele leuke workshop gevolgd waarin we dit kastje hebben gemaakt, super toch???
Helemaal mijn stijl met allerlei klosjes, kant, nostalgische plaatjes en een paspopje.

Een antiek schaartje en kleine klosjes
hoe vinden jullie dit naaimachientje, is het geen schatje? Mijn moeder had  vroeger precies dezelfde, ik heb er nog op leren naaien (en dat was best lastig met die trappers....)
een zelfgemaakt klosje met een inie-minie bedeltje.

Het was wel een heel werk om te maken, de basis is een congigurationbox van Tim Holz, die helemaal beplakt is met dessinpapier waarop weer allerlei naaiattributen gestempeld moesten worden.
Maar het resultaat is super geworden, vinden jullie niet???
groetje en tot de volgende keer,
Heleen.

dinsdag 14 juni 2011

best wishes

Op het blog van Card Patterns vond ik een sketch, er lagen nog wat restjes papier op mijn bureau en een vlinder waarvan ik al een tijdje dacht 'wat moet ik daar nu mee?'
Maar zo bij elkaar is het toch nog een leuk kaartje geworden. De 'manchet' zit om de kaart gevouwen en kan er worden afgeschoven zodat je binnenin de kaart wat kunt schrijven.





Bedankt weer voor het kijken, tot de volgende keer!
groetjes,
Heleen

maandag 13 juni 2011

dutch card lovers sketch

Op het blog van dutch cardlovers stond deze week deze sketch. Een aangezien ik nog een serie Pion papier had liggen die erom 'schreeuwde 'gebruikt te worden, heb ik deze, met enige tegenzin, aangesneden om een kaartje mee te maken. Ik vind dit papier zo mooi dat ik het eigenlijk zonde vind om het te gebruiken... Ik vind het kaartje mooi geworden maar ik blijf het jammer vinden van het papier...........(zucht.....). Dan toch maar een paar nieuwe vellen bijkopen, gewoon 'voor de heb' !


Ik heb de sketch een kwartslag gedraaid omdat dit beter uitkkwam met de labels in het vel en dit is het uiteindelijke resultaat geworden:



dinsdag 7 juni 2011

CFY

                                                       

Afgelopen zondag was het echt weer om te scrappen, ik heb lekker binnen een aantal kaartjes zitten maken, o.a. de uitdaging van CFY volgens bovenstaande sketch. Mijn uitwerking werd zo:

Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer1
groetjes,
Heleen.

donderdag 2 juni 2011

Zien jullie wat ik heb gewonnen?

Zien jullie hiernaast wat ik heb gewonnen? een plaats in de top 3 bij CFY, mijn klok viel zo in de smaak bij iedereen dat ik een plaatsje in de top 3 heb verdiend, hoe leuk is dat ??.............
Afgelopen week heb ik weer een nieuw challengeblog ontdekt, het is echt nieuw want de eerste uitdaging staat er sinds vorige week op. Het is een kerst challengeblog. Het idee is dat, als je nu begint met je kerstkaarten, je in december niet hoeft te stressen. En daar zit wat in natuurlijk.................
Dus ik heb, lekker in het zonnetje, een begin gemaakt met de kerstkaarten. En nu zien dat ik het volhoud natuurlijk.