zondag 6 december 2009

bad blogger







Ja, de titel 'bad blogger' heb ik zeker wel verdiend de afgelopen weken. Ik heb het zo druk gehad dat het er niet van kwam iets nieuws op mijn blog te zetten. Allereerst natuurlijk alle gezellige cursusavonden, de kerstzaterdag, de cardbox etc. waarmee ik veel tijd kwijt was aan alle voorbereidingen en daarnaast kwam, voor mij heel ongelukkig, de vaccinatiecampagne tegen de mexicaanse griep die ook nog wat vrije uren opslokte. (Tja... dat is gewoon mijn werk he ?
dit hier is puur hobby..)
Maar ik heb alle uurtjes die ik vrij had benut om kaarten en kerstdecoraties te maken. Vandaag laat ik jullie nog een paar kaartjes zien, eerlijk gezegd niet echt zelf bedacht maar gewoon 'gepikt' uit de Cards Only. (maar ook dat is leuk op zijn tijd.........)
Vanaf nu ga ik weer wat vaker mijn blogje bijhouden, a.s. week de laatste week workshops en dan komt er misschien wat meer tijd voor andere zaken. (O nee, ik vergeet even dat ik heb beloofd met een 'standje' met kaarten etc. op de kerstmarkt te staan a.s. zaterdag)..oeps..!

1 opmerking:

Tineke zei

Het zijn alle 3 schitterende nostalgische kaarten Heleen ;)! Het plaatje van het bovenste kaartje heb ik ook deze week uitgeprint.

Groetjes, Tineke