zondag 23 november 2008

Te lang geledenHet is echt schandalig lang geleden dat ik een berichtje op mijn blog heb gezet, hoe dat komt,
tja, het zal wel iets te maken hebben met gewoon te druk enzo. Ik heb volle weken met werken, cursus geven (vaak), huishouden (iets minder vaak...), boodschappen doen (maar dat is een soort hobby van me), kerstkaarten maken (ook een uit de hand gelopen hobby) en nog veel meer dingen zoals een cardbox in elkaar zetten en een cropzaterdag voorbereiden (allebei heel erg leuke hobbies). Al met al dus druk, maar wel leuk druk, als je dat zo zegt.
Zelfs voor de kaartjes van 2sketches4you heb ik de laatste weken geen tijd gemaakt, maar ik ga mijn leven beteren en volgende week plaats ik weer een uitwerking.

En toen ging het vanmiddag sneeuwen, niet zomaar een paar vlokjes, nee....ECHTE SNEEUW!!
en dat in november! Ik heb lekker naar buiten zitten kijken achter een mok warme chocomel met daarnaast een zak kruidnootjes, daarna heb ik snel wat foto's gemaakt van de sneeuw op mijn balkonnetje boven voordat het donker werd.
Met al die sneeuw krijg ik zin om mijn sneeuwmannen weer op te zoeken, die 'overzomeren'op zolder en mogen altijd op 1 dec. weer naar beneden, maar als het blijft sneeuwen, heb ik mezelf beloofd, mogen ze dit jaar iets eerder tevoorschijnkomen.
1 opmerking:

Elly zei

Hoi Heleen! Ik heb geen email adres van je dus doe ik het maar even zo! De sterren die ik gebruikt heb in het Scrapbookmagazine komen bij de Xenos vandaan, wel al een tijdje geleden, maar wie weet hebben ze ze nog. Bedankt voor je leuke reactie op m'n blog!
Oh enne... jammer fdat de sneeuw nu weg is hè, die regen is lang zo gezellig niet! Alhoewel, als je lekker binnen zit heeft dat toch ook wel weer wat!