zondag 27 januari 2008

een kaartje met mijn thickers


Die thickers lagen me dus de hele week al lachend aan te kijken van 'doe er eens iets mee',

nou vooruit... tussen alle hoestbuien door dit weekend een kaartje ermee gemaakt.

maandag 21 januari 2008

Thickers gemaakt


Op het ogenblik ben ik helemaal weg van thickers, mooie letters van foam.
Ze zijn in allerlei kleuren te koop, maar het probleem is meestal dat er van elke letter maar 1, hooguit 2, in een pakje zitten. Je komt dus altijd E's en A's te kort.
Gisteren heb ik zelf thickers gestansd uit plaatjes foam, m.b.v. de cuttlebug,het gaat heel gemakkelijk (en ik kan zoveel E's en A's maken als ik wil!!)

woensdag 16 januari 2008

winters kaartje


Dit winterse kaartje heb ik gemaakt voor de winterwedstrijd van het Dolls forum, de opdracht was een ronde kaart te maken waarop gestempeld was, er moest een tag in verwerkt zijn en een winterse tekst op staan.

Dit is het resultaat geworden:

woensdag 9 januari 2008

AgendaVan de aller, allerlaatste restjes heb ik nog een omslag voor een agenda gemaakt.

Ik had in november al een vulling bij de Hema gekocht maar was er nog niet aan toe gekomen om er ook echt een agenda van te maken.

Wat zo leuk aan de vulling van de Hema is dat er ook mini-insteekhoezen bij zitten, zodat je nog een aantal kleine lay-outs in je agenda kan verwerken.

Verder tags, lintjes, knopen etc. en je hebt in no-time een heel persoonlijke agenda.

zondag 6 januari 2008

Nog wat kaartjes gemaakt
Omdat ik nog wat papier over had van het nieuwjaarskaartje ben ik maar even door gegaan en heb nog een paar verjaardagskaarten gemaakt. Ik doe dit jaar weer mee met een verjaardagslijst op een forum, ik heb dus de komende tijd weer heel wat kaartjes nodig.