vrijdag 15 mei 2009

nog een paar kaartjes


Wat een triest en miezerig weer was het vandaag hier, echt een dag om binnen te zitten en lekker kaartjes te gaan maken. Voor het blog van 2sketches4you heb ik deze kaart gemaakt.

donderdag 14 mei 2009

CP blog
De sketch van de week van Card Patterns gaf me zoveel ideeen dat ik niet 1 maar 2 kaartjes er mee heb gemaakt. En omdat ik moeilijk kiezen kan, zet ik ze hier alle twee maar neer.


zaterdag 9 mei 2009

Terug uit Italie


We zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Italie. We hebben heel veel gezien, mooi weer gehad, natuurlijk lekker italiaans gegeten, vooral het ijs en de pizza's waren favoriet. De eerste drie dagen hebben we Rome en omgeving gezien, prachtige gebouwen, fonteinen en natuurlijk de St.Pieter en het Colosseum.
Daarna zijn we via de kust, Napels en Pompei, waar we zijn gestopt voor een rondleiding door de verwoeste stad, doorgereisd naar Sorento, waar we ook 4 dagen zijn gebleven. Het weer bleef heerlijk en we zijn een dag naar het eiland Capri geweest, waar we een boottocht rond het eiland hebben gemaakt. Het water is daar echt azuurblauw!
Vanuit ons hotel daar hadden we echt een superuitzicht op zee, met in de verte de Vesuvius. We zijn nog een avond naar een italiaanse musical geweest en toen moesten we helaas al weer aan het afscheid gaan denken.
De laatste nacht ging om half 3 de wekker want we moesten om 3 uur de koffers inladen, dat werd uiteindelijk half 4 (het blijven italianen......!!), maar toen vertrokken we toch echt richting Rome, waar we om 8 uur moesten inchecken op de luchthaven.
Uiteindelijk waren we rond 1 uur weer terug in een fris Rotterdam.
Posted by Picasa