zondag 7 maart 2010

Even weg

 

Ja, en dan loop je ineens weer 2 weken achter met bloggen. In de voorjaarsvakantie zijn we 4 dagen naar Istanbul geweest, dus even geen tijd voor mijn blogje. Het is een fantastische stad met prachtige moskeeen en paleizen, we zijn er 4 lange dagen geweest (2 uur 's nachts weg en ook om 2 uur pas weer thuis..) maar we hadden er nog dagen langer kunnen rondkijken. We hebben alle highlights gezien, de blauwe moskee en het topkapipaleis bezocht,gevaren op de Bosporus, rond gelopen op de kruidenmarkt en de bazaar (met 2000 winkeltjes!!), vis gegeten onder de beroemdste brug van Istanbul en we zijn zelfs in het turkse badhuis geweest. Kortom: we kwamen ogen en tijd te kort!
De week erna was erg druk met het voorbereiden van de kaartenzaterdag (heb voorbeelden gemaakt, papier gesneden, lint geknipt, vogeltjes gestanst, knopen geteld, nog meer papier gesneden, plaatjes geprint, bloemen gestanst, teksten gestempeld en tenslotte alles ingepakt in 64 workshoppakketjes! Tussendoor nog de lunch geregeld, cake gebakken en de boel weer netjes opgeruimd in het atelier en toen was het zaterdag.........
De cursisten waren gelukkig erg enthousiast en zijn allemaal met 8 werkstukjes naar huis gegaan. We kaarten kan ik nog niet laten zien want a.s. komt er nog een 2e groep. Daarna zal ik ze op mijn blog neerzetten.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: