zaterdag 12 januari 2013

Merry Christmas


Zelf speelde ik al even met het idee, maar toen ik op het blog van Janine
de uitdaging zag om elke week, het hele jaar door, een kerstkaart te gaan maken vond ik dat eigenlijk een super goed plan.
Zoals elke jaar was het ook dit jaar weer een race tegen de klok om alle kerstkaarten op tijd af te krijgen en had ik er eigenlijk niet genoeg om iedereen een zelfgemaakte kaart te sturen.
Dus, als eerste goede voornemen, ga ik dit jaar elke week een kerstkaart maken, dat zijn er dan toch al zo'n vijftig tegen de Kerst.
Wie doet er mee?
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Hanny zei

Wat een mooie Kerstkaart, erg mooi met die Kerstster zo erop met die strik. De kleuren vind ik ook prachtig van het mooie papier.
liefs Hanny

Tineke zei

Supergaaf is je kerstkaart!
Eh...ik ben het ook meerdere jaren van plan geweest maar telkens rond mrt gaat de klad erin...;-)
Groetjes Tineke

Anita Meijer zei

Wat is je kaart schitterend geworden Heleen, zag al op verschillende blogs dat er een challenge is opgezet om elke week een kerstkaart te maken, maar weet eigenlijk al van mezelf dat ik me daar toch niet aan ga houden, en als er druk achter staat oh ja ik moet nog een kerstkaart maken, wordt het meer een moeten dan dat ik er zin in heb, dus heb me nu voorgenomen om er eentje te maken als ik er echt zin in heb. Net zoals gisteravond.
Liefs van Anita

Anoniem zei

Prachtige kaart Heleen !! Ik zie op meer blogs dit voornemen en eigenlijk was ik het ook van plan, maar ik loop nu al achter.....
Groetjes Berdien

Hilde Van Looy zei

Prachtige kaart, Heleen. Maar elke week eentje maken, daar kan ik me nooit aan houden.
Ik vind het wel een heel goed voornemen, want zelf begin ik ook heel goed op tijd.
Liefs,
Hilde