maandag 19 april 2010


Allemensen, wat is het lang gelden dat ik een berichtje op mijn blog gezet heb. Voordat jullie gaan denken dat ik van de aardbodem verdwenen ben toch maar gauw een berichtje van mijn kant.
Ik heb de laatste tijd zoveel gedaan dat het bloggen erbij ingeschoten is, heel veel workshops moeten voorbereiden, een leuke dag naar een beurs in Zeist, een nog leukere dag met alle forummeiden afgelopen zaterdag etc. etc. , Zo gaan de weken heel snel. Daarbij komt dat ik mijn scrapkamer rigoreus aan het opruimen ben en ik daardoor nergens bij kan, alles ligt en staat door elkaar met het idee dat het beter moet gaan worden, maar als ik het zo bekijk zakt de moed me af en toe in de schoenen.  Voordeel is wel dat ineens blijkt dat er onder de chaos nog een bureau zit....!! echt een heel bureau, gewoon in mijn eigen kamer blijkt er ineens een bureau te staan, maanden is het gewoon een bergplaats geweest van van alles en nog wat en vanaf vandaag is het weer een bureau, wat een luxe! Oke, nu komen natuurlijk ook de kastjes, mandjes en laadjes aan de beurt, eens........... alles op zijn tijd he, je moet het natuurlijk niet gaan overdrijven.
Zodoende heb ik niet zoveel om jullie te laten zien, bovenstaand kaartje hing de afgelopen weken gezellig beneden aan de muur, tot ik bedacht dat ik daar wel een roze hoekje zou kunnen maken, even gezocht en alle roze spulletjes een beetje bij elkaar gezet,

Hmmm........... daar krijg je trek van, niet dan???

Een zinken hart, gevuld met roze waxinelichtjes..................


En een boeketje prachtige roze ranonkels, dat blijven toch wel mijn favoriete voorjaarsbloemen, de blaadjes lijken wel van creppapier

Zo stond alles gezellig bij elkaar op een dienblaadje op de verwarming. (alleen moet je dan niet de verwarming aanzetten want dan blijken de rode kaarsen ineens te gaan smelten, en de roze niet, ra...ra.. hoe kan dat nou weer??
groetjes en bedankt voor het kijken,
Heleen.

1 opmerking:

Tineke zei

Dat was idd errug lang geleden...maar je bent er weer.
Een schitterend kaartje met Tildapapier en wat staat alles leuk bij elkaar!

Groetjes, Tineke