woensdag 13 maart 2013

Gefeliciteerd


Gisteren beloofde ik jullie nog een 'maart kaart' van afgelopen zondag maar deze houden jullie nog even te goed. Ik heb nog een kaart gemaakt voor de uitdaging van deze week bij het liftchallengeblog (http://www.liftchallenge.blogspot.com) en deze wilde ik eerst even laten zien.
Ik had een nieuw papierblokje van MME met zulke prachtige kleuren, daar MOEST ik gewoon even mee aan de slag.
Ik heb hem nog gauw gefotografeerd aan het eind van de middag toen de zon zich net even liet zien, zo achter het glas was het best lekker maar zodra je buiten kwam....brrr..., het is nog steeds geen lente!
groetjes
Heleen.
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Hilde Van Looy zei

Dat is inderdaad heel mooi papier. Heel mooi samengebracht. Ik kijk en kijk en ontdekt steeds weer iets nieuws. Leer ik weer uit, fijn.
Liefs,
Hilde
PS : de lente mag inderdaad komen ... ben die koude ook zat.

Karin zei

Inderdaad mooie kleuren. Mooi papier (ik het heel lastig om met designpapier te werken, maar hier zou ik me misschien wel mee redden :)
Groetjes, Karin

Nadine zei

Heel gaaf gedaan! Ik heb het papier ook liggen en wat is het mooi! Jij hebt er een prachtige kaart mee gemaakt, leuk dat je weer meedoet met de liftchallenge!

Anita Meijer zei

Hij is weer helemaal schitterend Heleen, prachtig papier en kleuren, top weer.
Liefs van Anita

M@rjan zei

Mooie kleurtjes en papiertjes heb je gecombineerd, zeg! Ik herkende al de MME papierlijn. Leuk die cirkels zo bij elkaar. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

Cornelie zei

Prachtige kleurtjes! Mooie lift! Dank je voor het meedoen!