dinsdag 12 maart 2013

Weer terug............


Zoals jullie wel gemerkt zullen hebben ben ik een poosje afwezig geweest.
Allereerst was ik een weekje met vakantie en daarna waren er dit weekend de Doe@dingdagen in het Atlashotel in Spijkenisse, waar ik zondag een workshop heb gegeven.
Gelukkig had ik alles al voor mijn vakantie voorbereid en kon ik zondag in alle rust naar Spijkenisse vertrekken waar Marlous en al haar medewerkers al druk in te weer waren.
Het was een erg gezellige dag en ik heb heel wat enthousiaste dames aan mijn tafel gehad die gezellig een kaartje kwamen maken.
We hebben een kaartje gemaakt met een vel uit de serie 'a place in time' van Graphic 45.
Ik vind dit een geweldige paperserie met een plaatjesvel van alle maanden van het jaar. We gebruikten deze keer het vel van Maart, met prachtige lentekleuren in lila, paars en groen.

Omdat de dames nog veel plaatjes over hadden na de workshop had ik daar ook voorbeelden mee gemaakt en ik heb beloofd deze op mijn blog te zetten.

Bedankt voor het langskomen op mijn blog en veel succes bij het maken van de kaarten.
groetjes
Heleen.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat fijn dat je eventjes op vakantie ben geweest Heleen en daarna heerlijk door naar de demodagen waar je een schitterende workshop hebt gegeven, aan dit prachtigs te zien, helemaal super.
Liefs van Anita

Hilde Van Looy zei

Wauw, wat een mooie kaarten. Ja, als je uitgerust bent na een weekje vakantie ... ;-)
Prachtig papier, G45 en mooie kleuren.
Liefs,
Hilde

trijntje zei

Wat leuke kaartjes Heleen. Mooie frisse kleuren. De kaarten zijn erg mooi gemaakt.Groeten Trijntje

Yvonne zei

De workshop was ontzettend leuk. Ik heb genoten. En alle kaarten zijn klaar. Ik hoop dat je er de volgende doe@ding dagen er weer bij bent.

Groetjes Yvonne