zondag 27 juli 2014

Paarse kaart met lint, labels en bloemen

Vandaag eindelijk weer eens een poosje bezig geweest op mijn hobbykamer, gelukkig is het er een beetje afgekoeld want de laatste weken was het er niet om uit te houden. Mijn kamertje is namelijk op de bovenste etage en heeft aan de voorkant een allemaal glas, waar de zon bijna de hele dag op schijnt zodat het meer op een sauna lijkt dan op een hobbykamer.
Aan deze kaart was ik een poosje geleden al begonnen toen ik dit prachtige Pion papier had gekocht met schitterende tinten in paars en roze.Ik blijf dit toch wel een van de mooiste papiermerken van dit moment vinden (en ik heb de kerstserie al gezien, ook weer om van te watertanden.....!!!)
Maar goed even terug naar dit kaartje, ik heb me lekker uitgeleefd met kant, lint, roosjes en plakparels.
Het takje is een stansje van Marianne Design en de prachtige parels zijn van Scrap Unlimited.
Toevallig zag ik dat er op het blog van Hobbyvision een challenge was met een 'bingo', ik heb de rij van bloemen, labels en lint/kant gekozen voor deze kaart.

Bedankt weer voor het langs komen op mijn blog na zo'n lange tijd en tot snel!
groetjes
Heleen.2 opmerkingen:

Je@net zei

Een prachtige kaart, Heleen!

Hanny zei

Prachtig, ik vind dit een hele mooie kaart in lieve kleurtjes en veel mooie details. Met dit warme weer ben ik ook niet zo creatief en ook niet veel op blogger. Gelukkig kun je het hier altijd nog even bekijken
Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl