zondag 25 november 2012

sorry..................

Sorry, geen foto's of leuke kaartjes vandaag. Het lukt me al een paar dagen niet om foto's op mijn blog te plaatsen. Volgens blogger heb ik mijn limiet bereikt en moet ik ruimte bij gaan kopen.
Ik heb al geprobeerd een aantal berichten te verwijderen en op deze manier ruimte te maken maar daar trapt blogger niet in, hij wil mij gewoon meer ruimte verkopen...!!!
Heeft iemand hier ervaring mee en is er een andere manier? of moet ik gewoon gaan betalen voor mijn blog, hoe doen jullie dat?
Alvast bedankt voor het meedenken,
groetjes
Heleen.

6 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Heleen,

Heb je wel je foto's verkleind ???Die nemen wel enorm veel plaats in..en verder weet ik het ook niet...

succes er mee liefs van Ans

Berlinde zei

Hoi Heleen, zelf heb ik nog geen problemen gehad maar ik heb juist gelezen hoe je dit kan oplossen, ga hier eens kijken, misschien kan het je helpen. Ik ben zelf ook niet zo handig met pc's.
http://frouwkesrechthoekje.blogspot.be/
Lieve groetjes, Berlinde

Anita Meijer zei

Ik hoor de laatste dagen niets anders hier in blogland, lijkt wel of iedereen er last van heeft. Zag vandaag wel wat tips voorbij komen of inderdaad een heleboel foto's weghalen, dan zou het weer moeten lukken, of toch gaan betalen of een andere mogelijkheid is om je foto's in een ander programma op te slaan zoals Photobucket en dan met een url op je blog zetten. Maar het lijkt wel of Blogger een spelletje speelt om mensen te laten betalen, maar kan het natuurlijk mis hebben. Wist voorheen niet eens dat je foto's werden geplaatst in een webalbum van Picassa en zag dat ik nu 16% verbruikt heb, dus kan nog even voort. Succes Heleen, ik hoop dat je eruit komt.
Liefs van Anita

Cornelie zei

Foto's klein plaatsen, dan kost het je nagenoeg geen ruimte. Je foto's in picasa verwijderen is geloof ik de enige optie! Niet kopen, je moet even vogelen, dan kan je weer gewoon door!

Tineke zei

Heleen, werk je met Internet Explorer of Google Chrome? Ik had met IE ook telkens problemen en ben op advioes van de helpgroep van blogger op Google Chrome overgestapt. Sindsdien geen problemen meer.
Vorige week las ik van een andere blogger ook dat ze nu met Google Chrome werkte omdat ze met IE geen foto's meer kon plaatsen.
Probeer het eens, hoop dat het je dan weer lukt.
Succes!!
Groetjes Tineke

Chantal zei

Je kan je foto's ook extern uploaden, ik load ze op via tinypic.com en voeg dan die link toe in mn blog. Ideaal en kost niks :) succes!